Barbecue

Een 25€ BBQ formule, een Steengrill voor 23€, een Steengrill met Zeevruchten voor 27€ of een Steak on Stone voor 23€.

De heerlijke en gemakkelijke keuze: Pizzas!

7 Soorten Pizzas voor 17€/pers.: 4 Kazen Pizza, 4 Stagioni, De Konigingenpizza (Ham – Paddestoelen), Tonijn, Vegetarisch, Zeevruchten en Parma ham.

Veel groepsbuffetten

Een Buffet van de Dag (22,90€), un koud buffet van de markt (26,90€) en nog veel andere koude, warme en mixed buffetten. U vindt er zoiezo één voor u.

Onze heerlijke Paella

Een klassieker en een gezellig moment. Of het nu met familie, vrienden of collega’s is.

Restauratie bij de Crosly

Of het nu gaat om onze grills, onze snacks, onze vegetarische en biologische gerechten, onze buffetten of onze Paellas, u vindt zeker uw geluk bij Crosly. Je hebt het verdiend na een potje bowlen of Q-Zar!

Buffet van de Dag:

  • Entrée: 2 Composities rond de zee en de aarde
  • Gerecht: 2 Composities rond de zee en de aarde
  • Brood en Boter

 

€ 22.90
Buffet van de Markt:

  • 2 Visgerechten
  • 3 Vleesgerechten
  • Rauwkost en Koolhydraten
  • Geassorteerde Koude Sauzen
  • Brood en Boter

 

€ 26.90
MIXTE H & E – 34.00 € / pers. – (Min. 12 pers.)
Koud:

Koolvisrug met een korst van kruiden et tomatenkonfijt

Provençaalse tomaat met tonijn, olijven en basilicum

BBB Carpaccio, kruiden, olijfolie en citroen

Lenterolletje met kip en kerrie, tomatenmoes met citroengras

—————————————–

Rauwkost en Koolhydraten

Seizoenslaatjes

Geassorteerde Sauzen

Brood en Boter

 

Warm:
 

Keuze van één gerecht uit de volgende suggesties (vanaf 40 personen keuze van 2 gerechten) !!! één of dezelfde gerechten voor iedereen !!!

 

Parmentier van Kabeljauw met Spinazie en Tomaten
of

Zalmrug met Tomaten, Champignons, Prei en fijne Groentjes
of

Fijne verse Pasta met St Jacobsoesters en Scampi, rode Kerrieroom
of

Brasem gebakken a la Plancha, Niçoise met Konfijt van Tomaat, Olijfolie en Bieslook, (+2 euros)
of

Fijne Visgratin met Champagne, grijze Garnaaltjes en dragon, (+3 euros)
of

Symfonie van Cannelloni Bolognese en Ricotta/Spinazie in duo
of

Gegratineerde Penne en Meli-Mélo van Bergkazen en fijne Kruidenroom
of

Gebakken Speenvarkenfilet met Olijven, Citroen & Oregano
of

Picatta van Gevogelte met Parma en Antipasti, verse Tagliatellen
of

Parelhoenvleugel met ambachtelijke Cider, Appelen, Rozijnen, gekarameliseerde Amandelen
of

Eendenborst “Foudroyante” met Frambozen, (+2 euros)
of

Gevogeltefricassee met Morieljes, Asperges en Kervel, (+2 euros)

MIX ITALIAANS – 40.90 € / pers. – (Min. 12 pers.)
Koud:

Vitello tonato

Scampi met Tartaarsaus

Gegrilde Gevogelteborst met Citroenroom

Rundscarpaccio met Truffelolie en Pijnboompitten

Assortiment fijne Vleeswaren (Proscuitto, Mortadella, Pancetta, Coppa, …)

Selder met Gorgonzola

Frittata van Pasta met Serrano-ham

Gegrilde Aubergines, Paprika en Courgetten met Parmezaan

Tomaat Mozzarella en verse Basilicum

Notensla met Parmezaan

 

Warm:
 

Keuze van één gerecht uit de volgende suggesties (vanaf 40 personen keuze van 2 gerechten) !!! één of dezelfde gerechten voor iedereen !!!

 

Parmentier van Kabeljauw met Spinazie en Tomaten
of

Zalmrug met Tomaten, Champignons, Prei en fijne Groentjes
of

Fijne verse Pasta met St Jacobsoesters en Scampi, rode Kerrieroom
of

Brasem gebakken a la Plancha, Niçoise met Konfijt van Tomaat, Olijfolie en Bieslook, (+2 euros)
of

Fijne Visgratin met Champagne, grijze Garnaaltjes en dragon, (+3 euros)
of

Symfonie van Cannelloni Bolognese en Ricotta/Spinazie in duo
of

Gegratineerde Penne en Meli-Mélo van Bergkazen en fijne Kruidenroom
of

Gebakken Speenvarkenfilet met Olijven, Citroen & Oregano
of

Picatta van Gevogelte met Parma en Antipasti, verse Tagliatellen
of

Parelhoenvleugel met ambachtelijke Cider, Appelen, Rozijnen, gekarameliseerde Amandelen
of

Eendenborst “Foudroyante” met Frambozen, (+2 euros)
of

Gevogeltefricassee met Morieljes, Asperges en Kervel, (+2 euros)

MIX PRESTIGE – 50.00 € / pers. – (Min. 12 pers.)
Koud:

Torentje van St-Jacobsoester en gerookte Zalm, Roomsaus met Kruiden en Mierikswortel

Kleine Tomaat Garnaal

Lenterolletje met Parmaham, Groentetartaar, Tomaten en Kruiden uit de Tuin

Tournedos van Konijn met Rozemarijn, Eendenlever en fijne Gelei van Spätläser

—————————————–

Rauwkost en Koolhydraten

Seizoenslaatjes

Geassorteerde Sauzen

Brood en Boter

 

Warm:
 

Keuze van één gerecht uit de volgende suggesties (vanaf 40 personen keuze van 2 gerechten) !!! één of dezelfde gerechten voor iedereen !!!

 

Parmentier van Kabeljauw met Spinazie en Tomaten
of

Zalmrug met Tomaten, Champignons, Prei en fijne Groentjes
of

Fijne verse Pasta met St Jacobsoesters en Scampi, rode Kerrieroom
of

Brasem gebakken a la Plancha, Niçoise met Konfijt van Tomaat, Olijfolie en Bieslook, (+2 euros)
of

Fijne Visgratin met Champagne, grijze Garnaaltjes en dragon, (+3 euros)
of

Symfonie van Cannelloni Bolognese en Ricotta/Spinazie in duo
of

Gegratineerde Penne en Meli-Mélo van Bergkazen en fijne Kruidenroom
of

Gebakken Speenvarkenfilet met Olijven, Citroen & Oregano
of

Picatta van Gevogelte met Parma en Antipasti, verse Tagliatellen
of

Parelhoenvleugel met ambachtelijke Cider, Appelen, Rozijnen, gekarameliseerde Amandelen
of

Eendenborst “Foudroyante” met Frambozen, (+2 euros)
of

Gevogeltefricassee met Morieljes, Asperges en Kervel, (+2 euros)

Buffet Tapas:

  • Tortillas au four (pdt, poivrons, oignon, ail)
  • Oeufs Andalouse (tomates, jambon Serrano, oeufs, Chorizo, Asperge verte)
  • Oeufs épinards, tomates et sardines
  • Sardinnes grillées au four
  • Galettes aux crevettes
  • Tortillas aux cèpes
  • Bruchetta avec jambon Serrano, tomate et fromage espagnol
  • Olives
  • Chorizo Iberico
  • Pilons de poulet
  • Coeurs d’artichaut au xérès
  • Tartes aux pommes et noix (en hiver)
  • Gâteaux glacés (en été)

30€ / pers.

Sandwich Buffet 5 mini belegde broodjes per persoon 12.00€
Wraps Buffet 3 Wraps / persoon met gevariëerde bijgerechten:

  • Carpaccio met olijfolie en Rucola
  • Scampi met knoflook
  • Kip met bieslooksaus en rauwkost
  • Zalm met verse kaas
  • Vegetarisch
12.00€
Landbuffet Een assortiment van Belgische, Franse en Italiaanse soorten kaas en vleeswaren met gedroogd en vers fruit. 31.00€
Cheese Party Een assortiment van Belgische, Franse en Italiaanse soorten kaas met fantasie broodjes, gedroogd en vers fruit. 31.00€
H & E
  • Koolvisrug met tomaat en Komkommerschubben en verse dragon
  • Gevulde pannenkoek van gerookte zalm met bieslook
  • Provençaalse tomaat met tonijn, olijven en basilicum
  • Groententartaar met forelleneieren
  • BBB Capaccio, kruiden, olijfolie en citroen
  • Cannelloni met Bayonneham, truffel en notensla met olijfolie
  • Lenterolletje met kip en kerrie, tomatenmoes met citroengras
  • Rauwkost & Koolhydraten
  • Allerlei Koude Sauzen
  • Brood en Boter
29.90€
Italiaan
  • Vitello tonato
  • Scampi met tataarsaus
  • Rillette van verse zalm en verse kruiden
  • Gegrilde gevogelteborst met citroenroom
  • Rundscarpaccio met truffelolie en pijnboompitten
  • Assortiment van fijne vleeswaren (Proscuito, Mortadella, Pancetta, Coppa,…)
  • Selder met Gorgonzola
  • Frittata van pasta met Serrano-ham
  • Gegrilde aubergines, paprika en courgetten met Parmezaan
  • Tomaat Mozzarella Salade en verse basilicum
  • Notensla met Parmezaan
  • Slaatjes van artisjokharten, platte Italiaanse peterselie
  • Sauzen
  • Brood & Boter
32.00€
Prestige
  • Torentje van St-Jacobsoester en gerookte zalm, roomsaus met kruiden en mierikswortel
  • Lasagne van zeebarbel “dakar” in een kleedje van komkommer, tomaten en dragon
  • Kleine tomaat-garnaal
  • Lenterolletje met Parmaham, groentetartaar, tomaten en kruiden uit de tuin
  • Tournedos van konijn met rozemarijn, eendelever en fijne gelei van spätläser
  • Filet pur van gegrild run, bearnaise en meli-melo van groentjes geglaceerd in notenolie
  • Salade mesclun met tuinkers en groene appelen, citroensausje
  • Rauwkost & Koolhydraten
  • Seizoenslaatjes
  • Sauzen
  • Brood & Boter
50.00€
Al onze buffetten worden met brood en allerlei soorten sauzen geserveerd.
Visschotel van de dag Visassortiment van de dag:

  • Rauwkost
  • Aardappelen
  • Rijst of Verse Pasta
  • Brood en Boter
22.00€
Méli-Melo van tagliatellen met gerookte zalm en scampi
  • Tagliatellen
  • Scampi
  • Gerookte Zalm
  • Bieslook
  • Tomatenblokjes
  • Mozzarellaballetjes
  • Gegrilde Paprika
  • Olijven
  • Balsamico Vinaigrette
  • Rauwkost
  • Aardappelen
  • Rijst of Verse Pasta
  • Brood en Boter
19.90€
Mediterrane Schotel
  • Zalmrug met Olijven
  • scampi met Kruiden
  • Antipasta Proscuito (Italiaanse ham)
  • Gevulde Tomaat
  • Tonijnniçoise
  • Speenvarkenhaasje met Geitenkaas
  • Gegrilde Lampsspies met fijne Kruiden
  • Rauwkost
  • Aardappelen
  • Rijst of Verse Pasta
  • Brood en Boter
22.00€
Prestige
  • 1/2 Belle-Vue Kreeft met Cocktailsaus & Mayonnaise
  • Eendenlever
  • Gegrilde Lamskotelet
  • Grisonvlees
  • Gamba’s met Kruiden
  • Millefeuille van Tomaat en grijze Garnalen
  • Avocado
  • Limoen en Komkommer
  • Rauwkost
  • Aardappelen
  • Rijst of Verse Pasta
  • Brood en Boter
36.00€
Steengrill – (Min. 6 pers. – Max. 120 pers.)
Steengrill Menu:
4 Vleessoorten (250gr / pers.):

  • Kip
  • Kalfsvlees
  • Lamsvlees
  • Rundvlees

3 Scampis
Gratin Dauphinois
Sauzen
Salade

€ 23.00
Steengrill van de Zee:
5 St Jacques Schelpen
8 Inktvis Ringen
6 Scampis
Gratin Deauphinois
3 Sauzen
SaladeSupplement van 10 euros:

  • 3 scampis
  • 3 St Jacques Schelpen
  • 4 Inktvis Ringen

 

€ 26.00
Steak op Steen
Angus Beef
Gratin Dauphinois
3 Sauzen
Salade
€ 23.00 / pers.
5 Vleessoorten:

  • Gevogeltespiesjes
  • Worsten: Chipolata – Merguez – Platteland
  • Angusbeef Mini steak
  • Frieten
  • Salade

 

25€ / pers.

Alleen op reservering – min. 20 pers.

7 Soorten Pizzas:

  • 4 Kazen
  • 4 Stagioni
  • Konigingenpizza (Ham – Paddestoelen)
  • Tonijn
  • Vegetarisch
  • Zeevruchten
  • Parmaham

 

17€ / pers.

Alleen op reservering – min. 12 pers.
max. 50 pers.

Spaghetti Bolognaise 10.50€ (Max. 6 pers.)
Tagliatelles Carbonara 10.50€
Macaroni met ham en kaas 10.50€
Lasagne Bolognaise 10.50€
Végétarische Lasagne 13.00€
Reuze Spaghetti 12.00€ (Min. 7 pers.)
Vegetarische Pizza Baguette 3.20€
Chicken dips 3.20€
Croque met Ham en Kaas 5.00€
Croque Hawaï 5.00€
Cheeseburger 4.00€
Cheeseburger + Frieten 8.00€
Portie Frieten 4.00€
Oosterse Mix (met garnalen) 12 stuk 9.00€
Oosterse Mix (met garnalen) 24 stuk 18.00€
Hot Dog 3.20€
Portie Kaas 3.00€
Portie Salami 3.00€
Gemengde portie 6.00€
Portie kippenbouten 4.50€
Chips 2.00€
Ijsgebakstuk (Tartufo) 2.40€
Brusselse Wafel 3.00€
Gesuikerde Wafel 1.50€
Plantaardige mand, verse geitenkaas met kruiden, pasta of polar maïs, avocado & iceberg, antipasti, tomaat mozarella & olijven, tapenade met toast, gegrilde groenten, rauwkost, aardappelen, rijst of verse pasta, brood en boter

22€

 

Zakouskis Min. 8 pers. (Prijs per pers.)
Bladerdeeg Aperitieven (12 stukken) 4.00€
Oosterse Mix (met garnalen) (12 stukken) 9.00€
Koude Lepelhapjes (4 stukken) 6.20€
Koude Zakouskis op witbrood (4 stukken) 6.20€
Warme Zakouskis (4 stukken) 6.20€
Tapas Buffet 30€ / pers.
Tortillas uit de oven (aardappelen, paprika, ajuin, look)
Andalouse Eieren (tomaat, Serrano ham, Chorizo, Groene Aspergen)
Eieren met spinazie, tomaat en sardines
Sardines in de oven gegrild
Garnalen pannenkoeken
Tortilla met eekhoorntjesbrood
Bruschetta met serranoham, tomaat en Spaanse kaas
Olijven
Chorizo Iberico
Kippeboutjes
Artisjokharten met xérès
Appel- en notentaarten (in de winter)
Gâteaux glacés (in de zomer)
Reuze Paella

Min. 10 personen – Max. 120 personen

20€ / pers.

Brusselse Wafel € 3.00
Keuze uit Gebak:

  • Merveilleux au Chocolat
  • Moka
  • Javanesetaartje
  • Frambozenplakje
  • Chocolademousse
  • Citroentaartje
€ 9.00 / pièce
2 Pannenkoeken met Suiker € 5.00
Chocolade Profiteroles € 4.00
Charlotte met rode vruchten € 36.00 / stuk (+/- 8 pers.)
Taart voor 10 personen:

  • Chocolade
  • Appel
  • Citroen
  • Tiramisu
€ 60.00
Buffet met Gebakjes:

  • Bavarois Tiramisu
  • Bavarois Javanais
  • Profiteroles
  • Crême Brûlée
  • Bavarois Passievrucht
€ 8.00
Languedoc: Clefs Terre Dieu, Chardonnay Wit 25.00 €
Alsace: Pinot Blanc d’Alsace, Wolfberger Wit 24.00 €
Loire: Touraine Sauvignon – Cristal Buisse Wit 24.00 €
Bordeaux Grave – Château Haut Mayne Wit 29.00 €
Languedoc: Clefs de Terre Dieu, Syrah Rood 25.00 €
Côtes du Rhône: “Caprice d’Antoine” Rood 25.00 €
Medoc: Château Le Corregade Rood 27.00 €
Bordeaux: Château La Fleur Lartigue Rood 33.00 €
Chianti Nozzoleto Rood 25.00 €
Cava Mistinguett Brut Champagne 34.00 €
Laurent Perrier Champagne 75.00 €